Tarih :15/7/2017

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği Basın Bildirisi

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’miz asrın en önemli olayını yaşadı. Fetullahçı terör örgütü, iç ve dış ortaklarıyla ve işbirlikçileriyle ülkemize en büyük ihaneti yaptılar. Milletin birliği ve beraberliği karşılaştığımız ihanetin ne kadar büyük, düşmanın ne kadar kalleş, olayın ne kadar dehşet verici olduğunu göstermektedir.

Dahili ve harici düşmanlar ne tür tuzak kurarsa kursun bu milletin de bir sahibi vardır. Bütün kurum ve kuruluşları ile güçlü bir Türkiye kurmaya olan inancımız, kararlılığımız ve azmimizle hep beraber yeni bir döneme giriyoruz. Düşmana karşı uyanık, ondan daha donanımlı olmak için millet olarak daha çok çalışmaya, üretmeye, tehlikelere karşı hazırlıklı olmaya ihtiyacımız vardır.

Günlerden bir gün milletin iradesini yok saymaya teşebbüs eden olursa yediden yetmişe ülkesi için şehit olmaya hazır çocukları, gençleri,  yaşlıları, erkekleri, kadınları, top yekûn bir milleti karşısında bulacaktır.

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği (GÜNİDER)  olarak milli iradenin yanında yer aldığımızı, milletin meşru oylarıyla seçilmiş bir siyasi iradenin anti demokratik usullerle ortadan kaldırılmasının karşısında olduğumuzu bir kere daha kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.

15 Temmuz “Direniş Destanı’nın yıldönümündedireniş ve dayanışma örneği gösteren, devletin bekasına katkı yapan, şehit asker ve polis güvenlik kuvvetlerimize  ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve selametler diliyoruz.

15 Temmuz 2017

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği